Conker: Live & Reloaded

Skrevet af: Arcanus (hemmelig skribent) - 4. september 2004 - kl. 15:00
Del denne artikel:
0 0
Det originale Conkers Bad Fur Day(BFD) satte grænser for hvor klamme spil var, men pga. af den nuttede grafikstil, blev det ikke udsat i medierne, så det har skullet lide ligesom f.eks. GTA og Manhunt. Da Conker kom ud i 2001 havde det haft en lang og hård udvikling. Nintendo og Rare stod sammen og kæmpede en kamp de ikke kunne vinde mod stort set hele spilindustrien. Med SEGA på den ene side, der lancerede deres Dreamcast i 1998, og Sony der ikke kunne stoppes i den anden. Conker startede ud som et cookie cutter nuttet Nintendo mario agtigt spil. Dengang hed det Twelve Tales: Conker 64, og var meget mere sødt! Det blev skrottet som koncept i 1998, og blev remade! 3 år senere blev resultatet Conkers Bad Fur Day udgivet, men til stor skuffelse. Conker var meget mature. Nintendo havde skudt sig selv i foden med pokemon, mario og søde familiespil, til sådan en grad at Nintendo var blevet kendt som the kiddie console maker! Et problem de senere delvist fik rettet op med Resident Evil på Gamecube! Ikke desto mindre blev Conker sponsoreret på en Playboy tour, og reklamen blev kun vist på TV sent om aftenen, da den indeholdte seksuelt content! Conker solgte 4 gange så lidt som forventet, og det var et slap in the face for Rare. Nogen siger at Nintendo 64 simpelthen bare var død, mens andre siger at det havde noget at gøre med den 18 year old rating spillet fik!

3 party support var ekstremt dårligt på den gamle Nintendo 64, men Rare havde fået solgt deres share af spil. Goldeneye, Banjo-Kazooie, Banjo-Tooie, Donkey Kong 64, Diddy Kong Racing, Blast Corpes og Perfect Dark, var en flot og storslået præstation for den berømte UK udvikler. Men da Conker solgte dårligt troede ingen rigtig på en fortsættelse! Indtil en internet side var blevet købt af Rare, kaldet "Conkers Other Bad Fur Day", hvor folk troede at Conker 2 var på vej, under det navn. Men Rare havde travlt. De var de første der fik Gamecube development kits udover Nintendo selv, og med Shigeru Miyamoto(Mario, Donkey Kong, Zelda) der krævede at deres spil Dinosaure Planet, skulle have Star Fox i sig og senere blev flyttet til Gamecube, fik Rare travlt. Nye spil blev vist og rygterne gik og Perfect Dark efterfølgere, Kameo og Donkey Kong Racing. Men da Microsoft købte Rareware for en enorm slat penge, og Rare sagde at deres mål var at udgive 5 spil på 2 år, så troede mange på et nyt Conker spil. Der er dog snart gået to år og vi har stadig kun set Grabbed by the Ghoulies, men Conker er en stor favorit på Xbox Live.

Conker er tilbage! Hjertet i Live and Reloaded ligger i online multiplayer, men hele den roste single player campaign fra Nintendo 64 versionen er tilbage med fantastisk grafik.

Der er to overordnede campaigns på Live. Den ene er Ancient War og den anden er Future War. Ancient er en parodi på World War 2. Der var også et multiplayer mode i N64 versionen der omhandlede dette(og det var fantastisk sjovt)! Egerne(Allierede) kæmpede mod The Tediz(Nazierne)! Tediz er egentlig legetøjsbamser, men på deres egen måde passer de perfekt ind i Conkers verden, og de spiller også en stor rolle i den fantastiske og sjove historie i single player. I Future War er det sci-fi! I e3 2004 traileren så vi en parodi på Terminator 3! Både Future og Ancient War har 6 unikke classes på hver side, som giver et totalt af 24 unikke personer man kan styre! De forskellige classes giver forskellige muligheder! Classes er: Skyjockey, Long Ranger, Grunt, Demolisher, Thermophile, og Sneaker, og de har alle deres unikke skills og våben(alle mulige slags grenades og syre flamme kaster f.eks.). Banerne er også fyldt med køretøjer du kan styre! Det der gør Conkers multiplayer specielt, er at alle banerne og campaigns er fyldt med historie og humor! Det er krig der bygger på taktik og strategi, men det er også action og platformer i en krigszone! Det er muligt at få medals og stige i rang! Rare har lovet, at efterhånden som du stiger i rang, vil du kunne ”unlock” alle mulige nye ting! Pointen bag dette er ikke bare at gøre multiplayer til mere end bare deathmatch, men en slags multiplayer hvor der er historie, cut scenes og humor! Ikke i total normal single player forstand, men set fra det synspunkt at det er lidt dybere og mere ambitiøst end de normale live spil. Content download i form af nye maps er også lovet, såvel som normale modes som deathmatch, når team based game types er for meget! Online understøtter spillet op til 16 spillere!

Der er masser af ting og gadgets i Conker. Blandt andet camera styret Rocket Launcher(Du kan selv styre raketten, som en fjernstyret radiobil) og equipment som anti-infantry sentries, medi-guns, og snoop cameras! Der er også køretøjer som Sky Steed, Mule Bomber, R-Hog, Toad Jeep, og Tankus, og vi har set folk flyve med deres egen køretøjer i e3 2004 demoen, så vi går ud fra, at det er muligt at styre sine egne fly. Der er også masser af abillities, unik til visse classes. F.eks. er det muligt at kunne fake sine død hvis man nu ved man er ved at tabe en kamp! Så kan man spille død, og håbe på at fjenden ikke opdager dig! Sneaking og stealth attacks er også muligt, backstab style og det vil være muligt at skjule sig selv for fjenden! Nok som sig selv i fjendtlig uniform, men der er ingen information om dette endnu.

Men single player er også en fantastisk del af Conker Live and Reloaded. Et totalt remake med god grafik, hvor alt stort set er updated! Textures, models, effects, lighting, animationer og meget mere. Conker live and uncut, som det hed første gang det blev vist til offentligheden på e3 2003, blev stærkt kritiseret for at være grimt! Det tog Rare til sig, og resultatet på hvor meget Rare har kunne ændre Conker på et år, så man på e3 2004, hvor det blev set som et af de flotteste spil nogensinde, mens det blot et år tidligere lignede et updated og flot N64 spil, men ikke noget der kunne være på Xbox.

I Conkers single player campaign, tager man kontrol over Conker, et sødt egern. Historien starter ud med at Conker drikker lidt for meget en aften på den lokale pub, som resulterer i at han farer vildt, og her begynder helvede for ham. Conker render ind i et usædvanligt antal af freaky skabninger og personer i Conkers verden, der er fyldt med humor af en sort sort grad! Conker er igennem spillet præsenteret for en lang liste af parodier på film. F.eks. kommer du til at spille i noget der skal forestille at være Saving Private Ryan’s åbningscene, såvel som at kæmpe mod en terminator agtig skabning, og meget mere. Man kommer til at se massevis af poo og vold. Conkers eventyr er en fantastisk rejse i en anden verden, der er ekstremt godt lavet! Conker er bare ikke et tredje person platform adventure spil, men simpelthen en af de sjoveste og bedste action platform spil af alle tider. Fantastisk lyd og animationer gør de mange personer levende. Der er masser af parodier fra alt fra The Godfather, Gladiator, The Matrix, Terminator, Alien, Dracula, Saving Private Ryan, Dommedag Nu og mangle flere. Det er klasse, som kun Rare kan lave det.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide dette preview..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support