Xboxlifes Persondatapolitik

Skrevet af: Morten Skou - 27. maj 2018 - kl. 16:03
Del denne artikel:
1 8

Ny lovgivning i Europa kræver, at man som virksomhed tager stilling til hvordan man indsamler, opbevarer og behandler persondata. Det har vi selvfølgelig også gjort. Læs vores persondatapolitik her.

Vi er alle nærmest blevet bombarderet med e-mails de seneste uger, om virksomheder der enten ville have os til at forny vores samtykke til diverse nyhedsbreve eller tilmeldinger til forskellige services. Nu er vi også klar med vores bud på en persondatapolitik her på Xboxlife.dk.

Helt generelt, så har der i forbindelse med den nye lovgivning ikke været behov for at ændre i vores nuværende betingelser som I allerede har godkendt hvis I har oprettet en bruger herinde - det betyder at et nyt samtykke ikke er nødvendigt.

Mange af de ting som den nye persondataforordning (også kaldet GDPR) stiller krav om, lever vi nemlig allerede op til. Der hvor det var noget nyt, var at der var behov for at indhente databehandleraftaler med vores leverandører, f.eks. dem der driver vores servere - og så selvfølgelig en mere detaljeret udspecificering af vores persondatapolitik.

Er du ikke blevet træt af at læse igennem de mange forskellige bud på persondatapolitikker de sidste par uger, så kan du læse vores via linket herunder - og har du spørgsmål er du selvfølgelig, som altid, meget velkommen til at kontakte mig - enten via privat besked herinde, eller via mail: info@xboxlife.dk.

Læs vores persondatapolitik her.

Fortsat god søndag :-)
Log ind og stem
8
Der er 8 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support