Xbox 360 sælger bedre end dets konkurrenter i Nord Amerika

Skrevet af: Rasmus Abildgaard Slot (Gamemakerman) - 14. januar 2007 - kl. 21:54
Del denne artikel:
24 0

Selvom at Xbox 360 har været på markedet i over 1 år nu og har fået 2 nye konkurrenter, så er maskinen stadig den bedst sælgende next gen maskine i december.

Selvom at Xbox 360 har været på markedet i over 1 år nu og har fået 2 nye konkurrenter, så er maskinen stadig den bedst sælgende next gen maskine i december.

Når man kommer med en ny spillemaskine, så er det meget vigtigt at opnå gode salgstal, på trods af at Xbox 360 har været på markedet i over 1 års tid nu, så sælger den stadig igennem. Der blev solgt imponerende 1.1 million enheder af Microsofts maskine i Nord Amerika alene i december måned, tal som konkurrenterne ikke kan hamle op med.

Wii er Nintendos nyeste maskine som er blevet taget godt imod og har været ikke til at få fat i, i hele december. Wii solgte 604,000 enheder, hvilket er en del, men stadig langt fra det tal som Xbox 360 har præsteret.

Playstation 3 endte på sidstepladsen med 491,000 solgte enheder. Nok en skuffelse for Sony, men de kan trøste sig med at Playstation 2 blev den bedste sælgende hjemmekonsol, med 1.4 million enheder.

Den konsol som solgte bedst, var Nintendos DS konsol, som solgte hele 1.6 millioner enheder. Det stykke software som alle åbenbart gerne ville have, var Gears of War, som solgte 815,700 enheder.

Tallene kommer fra NPD Group som undersøger ting som dette. Xbox 360 fører løbet med sit store forspring, men vil 2007 vende op og ned på dette med Sonys snarlige Playstation 3 lancering i Europa, og Nintendos sædvanlige udbud af egne titler?
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support