Vinderne af vores Superhero konkurrence

Skrevet af: Morten Skou - 9. april 2008 - kl. 19:15
Del denne artikel:
18 0

De fem mest fantasifulde brugere på Xboxlife, kunne hver vinde to billetter til den biografaktuelle film, Superhero Movie.

De fem mest fantasifulde brugere på Xboxlife, kunne hver vinde to billetter til den biografaktuelle film, Superhero Movie.

Der er kommet mange gode, sjove, underlige og endda kedelige bud på hvilken superhelt man helst ville være. Vi har her valgt de 5 som vi mener fortjener en tur i biografen.

Mr. White:

Hvis jeg skulle være en superhelt, så skulle jeg have været faldet ned i et kar med flydende Klovborg ost, og derfor muteret osteklokker som hænder. Osten er så løbet direkte i mit blod, og gjort at jeg kom til at ligne lillebror (Lillebror ost). Så nu er jeg i fuld gang med at stoppe terrorisme, ved at lægge mine osteklokke hænder over bomben, som terroristerne har lagt. Der har dog kun været en og sige tak for min indsats endnu, og det er Jeppe Kofod, men det er nok mest fordi jeg ligner en under 15.


Prosition:

Hvis jeg skulle være verdens helt ville jeg fortrække specielle madkræfter så jeg kunne få mad ud af øjnene i stedet for laser + at kunne flyve og teleportere ting som jeg nu lyster. Hvis jeg havde disse fantastiske kræfter ville jeg teleporter mad ned til alle de fattige lande. Med de smarte teleport kræfter vil jeg også teleportere mig ned i polarklimaet , og derefter teleportere alle de dejlig kolde isblokke ned til landene med tørke. De flyvende kræfter vil jeg bruge til at flyve op i luften og se hvem der er i nød.


pgrundl:

Umiddelbart ville jeg nok have sagt udødelighed, men det med at folk løber efter en for at kappe knoppen af en med samuraisværd lyder ikke specielt tiltaltende.

Næh, en rigtig superkraft ville være evnen til at sænke partiklers acceleration og køle dem ned. Tænk dig bare, en varm dag i haven med en cola, og så vupti er der is i drinken.
En tur til den lokale sø for at stå på skøjter? Drivhus effekt!!! Næh, det ville være en smal sag at fryse søen (som den var i gamle dage) og tage en skøjtetur.

Så slap man også for at pakken med is var smeltet inden man nåede hjem fra supermarkedet eller at skulle vente på, at selvfrys isene faktisk blev til is?!

Måske evnen til at opfylde sine egne ønsker? Så kunne man jo bare ønske sig flere superkræfter? Hvorfor begrænse sig til en. Tjah... Man vil vel ikke virke grådig, så frost...


zrrbiteDK: * (for langt til at poste hele indlægget)

Lad mig fortælle jeg om en superhelt, LaTeX-man (LaTeX er et markup sprog til at formattere dokumenter), som viste sig for mig i en underlig drøm. Trods det er at han aldrig har vist sig for mig personligt, er jeg overbevist om at han eksisterer og bekæmper alverdens ondskab med sine formatteringskræfter.


Jaad:

"Jaka Manden"

Udklædning som en jakabovs dåse også kan man kaste med sammenpresset gris samt grynte.


Vinderne vil en af de nærmeste dage, modtage to stk. billetter til filmen.

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support