Video: Vanquish trailer

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 6. august 2010 - kl. 23:01
Del denne artikel:
4 0

Platinum Games og Sega en frigivet en ny trailer fra Vanquish, som bl.a. viser en række hektiske og lækre gameplay sekvenser.

Platinum Games og Sega en frigivet en ny trailer fra Vanquish, som bl.a. viser en række hektiske og lækre gameplay sekvenser.

Platinum Games slog for alvor deres navn fast med det ekstreme Bayonetta og med det næsten lige så vanvittige Mad World. Den japanske udvikler er bygget på resterne af en af Capcoms underafdelinger, nemlig Clover Studios. Afdelingen blev lukket i marts 2007 men genopstod ikke så længe efter, som en uafhængig udvikler med navnet Platinum Games.

I maj 2008 annoncerede Platinum Games, at de havde indgået en aftale om at lave fire spil for legendariske Sega, hvoraf det ultravoldelige Mad World til Nintendo Wii var det første. Senere kom Infinite Space til Nintendo DS og Bayonetta til Xbox 360 og PlayStation 3 og det kommende Vanquish er så det fjerde og sidste spil i aftalen.

Platinum Games ser ud til at holde den høje fart og hektiske action, hvis man skal bedømme ud fra den nyeste Vanquish trailer som du kan se her.

Vanquish udkommer til Xbox 360 og PlayStation 3 til vinter.

Se Vanquish trailer her
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support