Video: Fem nye trailere

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 22. maj 2010 - kl. 21:31
Del denne artikel:
7 0

Vi har fået fem nye trailere, denne gang fra Singularity, Bulletstorm, Alpha Protocol, Sonic The Hedgehog og Naval Assault – se dem alle her.

Vi har fået fem nye trailere, denne gang fra Singularity, Bulletstorm, Alpha Protocol, Sonic The Hedgehog og Naval Assault – se dem alle her.

Singularity – Deadlock trailer
Fra Raven og Activision kommer snart det meget udsatte actionspil Singularity, som skulle være udkommet sidste efterår. Spillet udkommer helt præcist d. 29. juni til Xbox 360, PlayStation 3 og PC. Se den nye Deadlock trailer her, som demonstrere det smart Deadlock våben.
Se Singularity – Deadlock trailer her

Alpha Protocol – Mike Music Video trailer
Ligesom Singularity ovenfor, har Alpha Protocol fra Obsidian og Sega været meget forsinket. Dette spion rollespil, skulle være udkommet sidste efterår, men er nu færdigt og udkommer til Xbox 360, PlayStation 3 og PC d. 1. juni. I den forbindelse har Sega udsendt en lidt anderledes trailer, som vel er en kombination af en spiltrailer og en musikvideo.
Se Aplha Protocol – Mike Music Video trailer her

EA Showcase – Bulletstorm interview
Fra EA Showcase er her et interview med Creative Director på Bulletstorm, Adrian Chmielarz, som fortæller lidt om de forskellige angrebsmetoder og pointssystemet I det kommende Bulletstorm.
Se EA Showcase – Bulletstorm interview her

Sonic the Hedgehog 4 Episode 1 – Gameplay trailer
Efter et utal af skuffende Sonic-spil, lader det til at Sega endelig har taget ved lære og vender tilbage til spillets rødder. Sonic the Hedgehog 4 er et 2D platformspil i god gammel Sonic stil, som udkommer som download til Xbox 360, PlayStation 3, Wii og iPhone.
Se Sonic the Hedgehog 4 Episode 1 – Gameplay trailer her

Naval Assault: The Killing Tide trailer
Eksklusivt til Xbox 360, kommer Naval Assault: The Killing Tide, som er et ubåds-actionspil, der finder sted under 2. Verdenskrig.
Se Naval Assault: The Killing Tide trailer
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support