Udvikler: Xbox 360 har et pladsproblem

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 10. august 2010 - kl. 11:43
Del denne artikel:
11 0

Det mener i hvert fald folkene bag Castlevania: Lords of Shadows, som har måtte sprede spillet ud over to DVD’er. Mere her.

Det mener i hvert fald folkene bag Castlevania: Lords of Shadows, som har måtte sprede spillet ud over to DVD’er. Mere her.

Når Castlevania: Lords of Shadows udkommer, vil PlayStation 3 udgaven fylde en enkelt Blu-ray skive, mens Xbox 360 versionen vil fylde to DVD’er.

Udviklerne Mercury Steam mener at Xbox 360 har et pladsproblem fordi maskinen bruger DVD’er, som ikke kan indeholde nær så meget data som en Blu-ray skive – og udvikleren forudser, at problemet kun bliver større i fremtiden.

”Microsoft sendte faktisk deres teknologi-folk til vores studie, for at se hvordan spillet så ud og hvordan vi komprimerede det, og de sagde det var ok og at vi gjorde det så godt vi kunne” siger Mercury Steam boss Dave Cox til Xbox World 360.

Cox fortsætter: ”Jeg tror sådan noget her er noget Microsoft vil opleve mere af i fremtiden – altså at de bliver nødt til at hjælpe udviklere med at løse pladsproblemerne. Hver konsol har hver deres problemer og det er noget man bliver nødt at arbejde udenom”.

Dave Cox fortæller dog, at begge diske kan installeres på harddisken og derfra kan spillet spilles, udelukkende med disk 2 i maskinen. Castlevania: Lords of Shadows udkommer til Xbox 360 og PlayStation 3 den 24. september.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support