Ubisoft aktier falder efter Assassin's Creed: Unity problemer

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 13. november 2014 - kl. 17:59
Del denne artikel:
7 0

Da børserne åbnede her til morgen i USA, faldt Ubisofts aktier med over 9%, på grund af problemerne med Assassin's Creed: Unity.

Hvis man var i tvivl om, om Assassin's Creed: Unity var et vigtigt spil for Ubisoft, kan man bare se her. Spillet blev for nogle dage siden lanceret i USA og det viste sig, at der var problemer med spillets ydeevne og der var direkte fejl i det. Det har betydet, at Ubisofts aktier i dag faldt 9,12%, da markedet har bemærket problemerne med nu straffer Ubisoft for det.

Yahoo Finance siger, at markedet ikke bryder sig om, at se at spillet nærmest er blevet gjort til grin overalt på nettet, hvor gamere beklager sig over spillet på diverse fora og på Youtube ligger der massevis af film, som viser spillets fejl og at det crasher. Redaktøren på Yahoo Finance siger, at problemerne med Assassin's Creed: Unity minder spillerne om de problemer som Electronic Arts havde ved udgivelsen af Battlefield 4 og at Ubisoft måske burde have udsat spillet, i stedet for at udgive det i den her forfatning.

Der er dog naturligvis det meget vigtige julesalg at tage hensyn til, men en så problemfyldt lancering kan komme til at koste Ubisoft dyrt, da Electronic Arts stadig kæmper med at vinde spillernes tro på deres produkter tilbage.

Det er trist at se Ubisoft udgive spil på denne måde, da de i min bog altid har stået for gode og solide produkter. Man kunne få tanken, at man måske har presset deres super-afdeling i Montreal lidt for meget - en afdeling som alene i 2014 har stået for store spil som Watch Dogs, Assassin's Creed: Unity, Far Cry 4 og har været involveret i Assassin's Creed: Rogue og mindre spil som Child of Light - og på samme tid arbejder på det kommende Rainbow Six: Siege.

Det kan også være på grund af, at udviklerne arbejder på stadig ny hardware, men det ærgerlige er, at spillene bliver udgivet i denne forfatning og ikke bliver udsat og lavet færdige, hvis de har åbenlyse problemer.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.