Turnering: Black Ops 2 - 4v4 - Sidste chance!

Skrevet af: Morten Skou - 9. maj 2013 - kl. 16:52
Del denne artikel:
4 0

Det er ved at være sidste udkald hvis dit hold skal tilmeldes vores Call of Duty: Black Ops 2 turnering som foregår på lørdag.

Med en rigtig flot hovedpræmie, nemlig en Hauppauge HD PVR 2 Gaming Edition Plus til hver af deltagerne på det vindende hold, er der lagt op til et brag af en turnering. Der er i øjeblikket 11 tilmeldte hold - vi krydser fingre for at vi kommer lidt højere op inden deadline for tilmeldingen i morgen, fredag, klokken 16.00.

Læs mere om turneringen + tilmelding her

Til at forsøde præmiepuljen lidt, har vi fået en masse koder til det nyeste indhold til spillet, herunder Mob of the Dead. Vi har også fået en stak af de eftertragtede koder til "Ghost Camo", som man ellers kun kan få hvis man forudbestiller det kommende Call of Duty: Ghosts.

Til sidst har vi fået en masse rigtig fede Mob of the Dead plakater og en ordentlig stak Call of Duty: Black Ops 2 spil, som vi vil trække lod om i løbet af dagen iblandt dem der dukker op i vores chat og følger vores livestream af eventet.

Læs mere om turneringen + tilmelding her

Har du tilmeldt dit hold, så skal du huske på at tilmeldingen er bindende - der skal minimum 10 hold til før at vi deltager turneringen, og da vi lige nu er på 11, så kræver det altså at alle møder op. Så husk at være i vores chat SENEST 15 minutter før turneringen starter.

Se de tilmeldte hold her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.