Tre Battlefield 3 udvidelser i år og custom servere

Skrevet af: Esge Winkel Lorenzen - 8. marts 2012 - kl. 22:19
Del denne artikel:
10 0

Fra juni og fremefter vil alle Battlefield 3 spillere kunne nyde godt af de kommende 3 udvidelses pakker. Derudover lover DICE at der snart kommer mulighed for custom servere på konsol.

Den første udvidelse er betegnet ”Close Quarters” og omhandler primært nye våben, dog tags og assignments, og den udkommer altså allerede i juni.

Den efterfølgende pakke kommer til at hedde ”Armored Kill” og introducerer nye køretøjer, blandt andet tanks, ATV og mobilt artilleri. Udover nyt legetøj kommer der også ”den største Battlefield bane nogensinde”, Armored Kill, er sat til udgivelse i efteråret.

Den sidste pakke kommer til at hedde ”End Game” og udkommer til vinter. Der er ingen nærmere detaljer om denne udvidelse endnu.

Battlefield 3 producer Patrick Back udtaler ”I stedet for at brødføde spillerne med map packs, vil vi hellere give spillerne en ny tema orienteret oplevelse for hver udvidelse, for at holde tempoet oppe”

Det ser ud som om det bliver endnu mere underholdende at være sofa soldat fra juni af.

Ud over de tre udvidelser så lovet DICE at det snart bliver muligt for konsolspillere, at opsætte servere med ens egne regler. DICE vil dog ikke ud med hvornår det sker, men det skulle være indenfor den nærmeste fremtid.

PC spillere har haft denne mulighed længe, derfor må man sige at den er længe ventet hos konsol folket.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support