Tilmeldingen til X2 er åbent

Skrevet af: Morten Skou - 7. september 2009 - kl. 22:19
Del denne artikel:
23 0

Torsdag i uge 42 slår Xboxlife atter op for dørene til en omgang Xbox-LAN. Denne gang foregår det i Brøndby Hallen i samarbejde med SLAP Live.

Torsdag i uge 42 slår Xboxlife atter op for dørene til en omgang Xbox-LAN. Denne gang foregår det i Brøndby Hallen i samarbejde med SLAP Live.

Ligesom til vores sidste event, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at give vores deltagere en hæsblæsende oplevelse. Vores hovedturnering vil være i Halo 3, hvor der for første gang er nogle rigtig flotte pengepræmier på spil. Der vil selvfølgelig også være en lang række andre turneringer, vi er dog på nuværende tidspunkt ikke helt færdige med at planlægge det – men der kommer yderligere udmeldinger så snart vi ved mere. Selve tilmeldingen til de forskellige turneringer vil foregår delvist her på Xboxlife.dk og delvist umiddelbart før turneringen starter på selve lokationen.

Prisen for at deltage i alle 4 dage er 350 kroner. Pengene dækker et sæde samt muligheden for at deltage i alle de konsol-konkurrencer og turneringer som vi afholder i løbet af eventet.

Sådan tilmelder du dig
Tilmeldingen til X2 / SLAP Live #19 bliver styret af SLAP. Det betyder at du skal gå ind på www.slap.dk og oprette et eSport-ID, derefter skal du blot gå ind på www.slap.dk/live og vælge ”Signup” i det øverste højre hjørne – derefter skal du igen indtaste din e-mail og kodeord. Til sidst skal du tilmelde dig ved at klikke på linket ”Xbox X2 signup” og du er nu godt på vej - du kan ligeledes læse en masse nyttige oplysninger om selve arrangementet på www.slap.dk/live.
Hvis du skulle opleve nogle problemer i forbindelse med registreringen til X2, så er du meget velkommen til at kontakte ”Morten Skou”, eller sende en mail til info@xboxlife.dk.

Til forskel for vores sidste arrangement, så er der denne gang ingen aldersgrænse. Dog skal billeten være underskrevet af forældre/værge hvis man er under 18. Alle deltagere skal underskrive dette dokument for at kunne deltage i arrangementet.

Som udgangspunkt skal alle deltagere selv medbringe skærme, konsol, headset og alt andet udstyr de får brug for. Vi arbejder pt. på en løsning med at låne ca. 30 22” skærme, men det er endnu ikke bekræftet – det virker dog ret sandsynligt at det bliver muligt at låne en. Vi melder ud så snart vi ved mere om skærmsituationen.

Snak og spørgsmål vedrørende X2 kan stilles i vores officielle forumtråd her.

Vi håber selvfølgelig på at se så mange af jer som muligt!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support