THQ er gået i betalingsstandsning

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 20. december 2012 - kl. 14:10
Del denne artikel:
4 0

THQ har i et stykke tid været i økonomiske problemer og det har nu resulteret i en betalingsstandsning. En køber til THQ har meldt sig på banen.

Det er trængte tider for THQ for tiden. Det har længe været kendt, at THQ har alvorlige økonomiske problemer og det er nu kommet frem, at virksomheden er gået i betalingsstandsning, der betyder at selskabet har ro til at sælge ud af sine aktiver eller omstrukturere til nye forretningsmodeller.

En køber har meldt til på banen; kapitalfonden Clearlake Capital Group er klar til at opkøbe THQ’s studier og rettigheder. THQ anslås til en værdi på 60 millioner dollars.

THQ meddelte her til morgen, at opkøbet ikke får betydning for deres studier og de spil, der er under udvikling – det drejer sig om Metro: Last Light, South Park: The Stick of Truth, Company og Heroes 2 og et nyt Saints Row. THQ forventer heller ikke at skulle afskedige folk i kølvandet på opkøbet.

Ikke overraskende betragter THQ’s ledelse opkøbet, der dog ikke er endeligt endnu, som positiv ting, der giver dem ro til at gøre det de er bedst til, nemlig at lave fede spil.

Vi tvivler lidt på, om THQ kan undgå at trimme forretningen og slippe for fyringer og dette er nok ikke det sidste vi kommer til at høre til THQ’s finansielle situation i de kommende måneder.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support