Spil de originale Xbox spil på Xbox One fra i dag

Skrevet af: Morten Skou - 24. oktober 2017 - kl. 19:25
Del denne artikel:
5 5

Microsoft har i dag åbnet op for muligheden for, at spille spil fra den originale Xbox på Xbox One. Dermed er spil fra alle tre konsolgenerationer nu samlet på Xbox One.

Til at starte med, så er det blevet muligt at hente og spille 13 forskellige spil fra den originale Xbox konsol, men planen er selvfølgelig at der vil komme flere og flere titler til, næste omgang er dog først til foråret 2018.

Spillene som nu bliver spilbare igen, er de originale spil - så der er altså ikke tale om remasterede udgaver, men alligevel fremstår spillene meget flottere på Xbox One end de gjorde på den originale Xbox. På Xbox One og Xbox One S vil der være en opløsning på op til 4 gange så mange pixels, og på Xbox One X vil dette være hele 16 gange så mange.

Har du gemt de gamle DVD'ere fra den originale Xbox, så kan du bare sætte den i Xbox One, og så spille uden at skulle købe det igen. Alle andre kan købe spillene for 70 kroner.

En ting er det dog vigtigt at bemærke, at eftersom der som sagt er tale om de originale spil, så vil eventuelle online elementer via Xbox Live ikke fungere, offline multiplayer vil dog fungere som forventet - både co-op og system link. Derudover så er der selvfølgelig ikke mulighed for at hente achievements, da de ganske enkelt ikke var opfundet dengang.

De 13 spil som du kan hente og spille fra i dag er:
- BLACK
- BloodRayne 2
- Crimson Skies: High Road to Revenge
- Dead to Rights
- Fuzion Frenzy
- Grabbed by the Ghoulies
- King of Fighters Neowave
- Ninja Gaiden Black
- Prince of Persia: The Sands of Time
- Psychonauts
- Red Faction II
- Sid Meier’s Pirates!
- Star Wars: Knights of the Old Republic

Se hvordan Fuzion Frenzy tager sig ud på Xbox One S i sammenligningen med den originale Xbox i videoen herunder.
Log ind og stem
5
Der er 5 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support