Slutningen på Halo 3 er lækket på Internettet *opdateret*

Skrevet af: Rasmus Abildgaard Slot (Gamemakerman) - 17. september 2007 - kl. 23:06
Del denne artikel:
51 0

Dette års mest ventede spil må uden tvivl siges at være Halo 3, men det lader til at nogle personer vil spolere festen for andre personer.

Dette års mest ventede spil må uden tvivl siges at være Halo 3, men det lader til at nogle personer vil spolere festen for andre personer.

Dette er afslutningen på trilogien, måden hvorpå verden ender og ikke mindst det mest forudbestilte spil nogensinde.

Vi snakker naturligvis om Halo 3, fra Bungie. Da Halo 2 blev det flere uger før lanceringen kendt at Arbiter ville være med i spillet, og ikke mindst slutningen på spillet blev lækket af personer som fik fat i spillet tidligt.

Det er i dag dagen hvor at Internettet ikke længere er sikkert for folk som vil kende afslutningen på det tredje kapitel, da en video har fundet sin vej på Internettet. Det bliver dog sagt at slutningen der skulle være lækket ikke er den komplette afslutning, da spilleren åbenbart ikke har gennemført det på Heroic eller Legendary.

Vi beder brugerne på siden om at denne video uanset hvad ikke skal postes her, eller at indholdet som videoen består af, ikke genfortælles her på siden.

Opdatering:
Der er åbenbart flere brugere der gerne vil ødelægge Halo 3 oplevelsen for alle andre. Dermed føler vi os nødsaget til at indføre en ny midlertidig regel :

Post noget om Halo 3 slutningen, og det vil medføre øjeblikkelig bortvisning fra Xboxlife.dk. Lad venligst være med at teste os på dette område.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support