Rygte: Project Natal ændres til Wave?

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 28. maj 2010 - kl. 13:10
Del denne artikel:
30 0

Nettet flyder i disse timer over med rygter om, at Microsofts Project Natal under den kommende E3-messe, vil skifte navn til Wave.

Nettet flyder i disse timer over med rygter om, at Microsofts Project Natal under den kommende E3-messe, vil skifte navn til Wave.

Flere nyhedssites rundt omkring på nettet er gået i selvsving. Rygterne siger, at Microsoft under den kommende E3-spilmesse, vil annoncere et nyt navn til deres Project Natal. Navnet lyder som noget Sony kunne have fundet på, nemlig Wave.

Der er ting, som taler for at rygterne er sande, nemlig at navnet, ligesom Sony’s Move, signalerer bevægelse, det er let at huske og er et letforståeligt ord.

Der er dog også ting som taler imod rygterne, f.eks. at Google fornyligt har lanceret deres eget networking website, netop med navnet Wave – hvorfor skulle Microsoft så efterfølgende vælge samme navn til deres største teknologisatsning i lang tid? Og i øvrigt bruger Microsoft allerede Wave-navnet til et website, der omhandler den nyeste teknologi – er der nogen, som måske har rodet noget sammen her?

Hvis Project Natal får et nyt navn, kan vi med stor sikkerhed forvente, at det bliver annonceret på den kommende E3-spilmesse i Los Angeles fra d. 15-17 juni.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support