Rygte: Modern Warfare Collection udkommer til efteråret

Skrevet af: Nicolai Hansen - 18. maj 2014 - kl. 09:57
Del denne artikel:
19 1

Efter sigende kom Activision i nat til at afsløre, at nye udgaver er på vej til Xbox One af alle tre Modern Warfare spil. Læs alt om rygtet her.

Modern Warfare serien solgte godt på 7. konsolgeneration. Faktisk så godt, at Activision muligvis barsler med en HD genudgivelse til den nye generation af konsoller. I hvert fald hvis man skal tro de seneste rygter.

cod modern warfare collection

Ovenstående billede er efter sigende hentet fra callofduty.com/modernwarfarecollection inden siden blev taget ned igen, og afslører at en Call Of Duty Modern Warfare Collection er på vej til Xbox One.

> Finpudsede kampagner fra Modern Warfare trilogien
> Nye HD teksturer og lyseffekter
> Nyt lydsystem og forbedrede projektil baner
> Bygget til den nye generation af konsoller
> Afvikles i 1080p med en konstant billedfrekvens på 60 billeder i sekundet
> Udkommer 25/11 2014

Det lyder næsten for godt til at være sandt, og hvis man skal tro ordsproget, så er det det nok også. Både udgivelsesdato, løfter om både resolution og billedefrekevens, og at Sledgehammer står som udvikler tænder i hvert fald et par røde lamper hos undertegnet.

Udgivelse kun et par uger efter flagskibet Call Of Duty Advanced Warfare virker forkert. Fokus på opløsning er bestemt skærpet, men dette lyder mere som en fans våde drøm. Sledgehammer knokler lige nu med at få næste spil i Call Of Duty serien klar til november, spørgsmålet er om man kan eller vil dele sine resourcer for at lave en genudgivelse.

Vi følger dette rygte med spænding.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support