Rygte: Max Payne klar til december

Skrevet af: Nicolai Hansen - 20. juni 2011 - kl. 17:35
Del denne artikel:
9 0

Er Max Payne 3 efter mere end 2 års ventetid endelig ved at være klar til at skyde sig vej ind i under juletræer verden over?

Skal vi tilbringe juleferien med at skyde alskens dårlige elementer i bullet time? Ifølge de seneste rygter, ja.
Både GameStop og Amazon har opdateret deres hjemmesider, og sat udgivelsesdatoen for Max Payne 3 til den 1. december 2011. Amazon har endvidere emailet alle kunder med en forudbestilling, hvori de påstår at den nye udgivelsesdato er ændret på baggrund af informationer fra udgiveren. På spillets egen hjemmeside hos Rockstar er status dog uændret, og lyder således stadig; "kommer snart"

Max Payne 3 er et kommende tredje persons actionspil med kraftig fokus på skuddueller, som det forventes vil foregå i såkaldt bullet time. Bullet time er en betegnelse for slow-motion sekvenser, hvor det er muligt at udføre særlige stunts og/eller skyde flere fjender på en gang. Spillet foregår i Sao Paolo 10-12 år efter toeren, hvor Max Payne har fundet arbejde i den private sikkerhedssektor.

Rockstar Games annoncerede Max Payne 3 i foråret 2009, men siden er udgivelsen blevet skubbet adskillige gange. En december udgivelse er som tidligere nævnt kun et rygte, og indtil Rockstar be- eller afkræfter dette rygte, kan vi bare krydse fingre for et snarligt gensyn med Max.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support