Rygte: Kinect 2 vil blive indbygget – og vil kunne mundaflæse

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 28. november 2011 - kl. 17:38
Del denne artikel:
17 0

Ifølge anonyme kilder, vil næste generation af Xbox blive leveret med indbygget Kinect, der vil være så præcis, at den kan mundaflæse og aflæse ansigtsudtryk.

Der er endnu intet officielt fra Microsoft, men rygterne omkring næste generation af Xbox, begynder for alvor at tage til.

I dag kan man læse, at anonyme kilder i spilindustrien har udtalt, at Kinect 2 vil blive så præcis, at den vil kunne mundaflæse og den vil kunne genkende ansigtsudtryk og dermed vurdere, om spilleren f.eks. er vred. Den vil desuden have forbedret motion tracking og stemmegenkendelse.

Begrænsningerne i den nuværende Kinect teknologi er, at sensoren er koblet til Xbox maskinen via USB, der ikke kan overføre specielt meget data. USB teknologien vil i princippet kunne overføre 35 megabyte i sekundet, men som teknologien er nu, overføres der kun omkring 16 megabyte i sekundet.

Da Kinect 2 vil være indbygget, vil der kunne overføres data på en helt anden måde og dermed kan kameraet føde maskinen med langt flere data, end det er muligt nu.

Den nye Xbox, og altså også Kinect 2, forventes at komme på markedet indenfor de næste 2 år.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support