Rygte: Diskløs Xbox One S på vej

Skrevet af: Morten Skou - 6. marts 2019 - kl. 18:28
Del denne artikel:
13 2

Der har efterhånden længe floreret rygter om, at Microsoft havde planer om at lave en Xbox One uden diskdrev. Nu er der igen liv i dette rygte og den skulle faktisk være lige på trapperne.

Navnet på den nye konsol, skulle ifølge Windows Central være Xbox One S All-Digital Edition, og som navnet antyder så vil den udelukkende kunne afvikle spil, som er købt digitalt via Microsofts Xbox Markedsplads.

Allerede da den oprindelige Xbox One blev annonceret under E3, gik der rygter om at den ikke ville have et diskdrev, men det viste sig at være en and. Tiden og ikke mindst gamere, er måske mere klar til det nu - ikke mindst takke være services som Xbox Game Pass og EA Access, hvor man for en relativt lav månedlig ydelse, kan få fingrene i en masse spil digitalt.

Ifølge rygtet så skulle konsollen allerede udkomme til maj, og forudbestillingerne vil allerede være mulige fra engang i april måned.

Skulle rygtet være sandt, så er der tale om Xbox One S og altså ikke den kraftigere Xbox One X, men man kan da håbe på, at hvis den kommende konsol får success, at Microsoft så også laver en diskløs Xbox One X.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support