Rygte: Call of Duty: Ghosts annonceres snart

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 22. marts 2013 - kl. 21:55
Del denne artikel:
15 0

Ifølge de nyeste rygter, kommer det næste Call of Duty til at hedde Call of Duty: Ghosts og er egentlig Modern Warfare 4 – flere rygter her.

Der er dukket en video op på nettet, som angiveligt skulle indeholde informationer om den næste spil i Call of Duty serien. Informationerne skulle komme fra en ”meget troværdig kilde”.

Det næste Call of Duty kommer fra Infinity Ward og man skulle tro der så var tale om Modern Warfare 4. Spillet vil dog, ifølge rygterne, komme til at hedde Call of Duty: Ghosts.

Spillet vil, ligesom Black Ops 2, foregå lidt ude i fremtiden, men med nutidige våben, hvilket lyder en smule mærkeligt. Der skulle være ændringer til styringen, så man nu f.eks. kan glide under et bord på knæene, mens man skyder og man vil igen kunne kigge rundt om hjørner.

Ifølge rygterne, skulle man også kunne ødelægge omgivelserne og denne feature skulle være i implementerings fasen lige nu. Det skulle angiveligt virke fint i single-player, mens udviklerne finder det ”problematisk” i multiplayer.

Call of Duty: Ghosts vil ikke komme til Xbox 360, men til de nye konsoller og PC. Hvis man skal holde sig til den normale udgivelses-cyklus med Call of Duty udgivelser i november måned hvert år, så kunne det tyde på, at de nye konsoller vil være udkommet mod slutningen af i år.

Activision skulle være klar til af afsløre spillet omkring 1. maj.

Vi skal dog på det kraftigste understrege, at alt dette kun er rygter og intet er officielt, før vi hører det fra Activision.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support