Project Cars Xboxlife GT3-serien sparket i gang

Skrevet af: Jakob Tofte - 22. oktober 2015 - kl. 12:45
Del denne artikel:
5 7

I går aftes blev første løb af seriens otte løb kørt på Silverstone GP, og udover nogle sørgelige bump på vejen, så forløb det roligt og uden den store dramatik

Enkelte kørere fra ligaen havde meldt afbud til gårsdagens løb, og således stillede ti mand op til start kl. 21.

Lynhurtigt cementerede BoblereN sig som en af feltets absolut hurtigste kørere, da han satte en solid pole position - en tid, der skulle vise sig ikke at blive slået. Desværre mistede BoblereN sin forbindelse to gange og endte således uden et resultat i selve løbet, hvilket var rigtig ærgerligt. Han modtog dog det ene point, som en pole position giver. Senere i løbet mistede også grabovac 88 forbindelsen. Her var over halvdelen af løbet kørt, hvorfor han jf. reglerne modtog halvdelen af pointene for den placering han havde da han røg ud. Problemer med strict NAT kan have været årsagen til begge de uheldige køreres skæbne, hvilket er noget, som vil blive udbedret inden næste uges løb.

Tilbage i løbet var otte kørere, hvoraf nogle af de faste topdrenge i form af Benja190782 og ShumwayDK allerede havde lagt sig solidt i front af løbet i deres BMW Z4'ere.

Den ligeledes evigt hurtige DalingoDK havde lidt ballade i sin BMW Z4 og byttede et par gange i samme sving lak med TigerJax007 i hans McLaren 12C, som i øvrigt lod til at være virkelig godt sat op til aftenens løb. Der var fart i den unge dansker :) Efter et utidigt pitstop på 8. omgang fik DalingoDK endelig bilen ned i de omgangstider han havde potentiale til, og derefter måtte TigerJax007 give slip.

4. pladsen blev dog sikkert holdt, og de efterfølgende kørere kom aldrig i nærheden. Til gengæld blev der flere gange rapporteret om intense kampe mellem løbets nr. 5, 6 og 7, hvor Racing Bull DK trak sig sejrsrigt ud af den trios kamp, foran BulletEyeDK og mrnybroe.

Chokofanten måtte desværre tage til takke med 8. pladsen, blandt andet efter et sammenstød med feltets eneste Audi R8 LMS, ført af galningen BulletEyeDK. Det er ikke første gang der er modtaget rapportager om hensynsløs kørsel fra veteranen fra Uldum. Der vil blive holdt nøje øje med ham i næste uge fra de belgiske officials, når turen går til Spa Francorchamps.

På en sidenote berettede flere af tilskuerne ved løbet om, at de i VIP-området havde set køreren BonzoDK gå rundt og nippe til hvidvin og pindemadder. Køreren, der meldte afbud få minutter inden start grundet "udløbet guldabonnement" må have haft andre årsager end den officielt udmeldte. Det bliver spændende at se om hans holdejere står klar med en sanktion.

Xboxlife Share!
Log ind og stem
7
Der er 7 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.