Phil Spencer: vi skal gøre det bedre i Europa

Skrevet af: Morten Skou - 1. juli 2015 - kl. 20:14
Del denne artikel:
4 12

Chefen for Microsofts Xbox division, Phil Spencer, er åbenbart godt klar over at Europa har brug for noget mere kærlighed fra Microsoft end det indtil nu har været tilfældet med Xbox One.

I et interview med magasinet Edge, indrømmede Phil Spencer at Xbox One har problemer i Europa og at de bliver nødt til at fokusere mere på dette marked fremover. Udtalelsen kommer efter at den europæiske chef for Sony, Jim Ryan, har udtalt at PlayStation sidder ganske fint på det europæiske marked - og i nogle områder har helt op til 90% af markedet.

Phil Spencer udtalte følgende til Edge:
We need to do better in Europe. When I look globally, mainland Europe is definitely an area we want to focus on.

I'm excited about going to Gamescom at the beginning of August, having another press show where we're able to show games that we didn't show at E3. So you're going to see brand new games, as well as obviously some repeats, but you're going to see Scalebound, Crackdown, Quantum Break from my friends at Remedy. From a product standpoint, I like where we are. I think the team's doing a great job with the games and building a platform for gamers.


Det bliver spændende at se, hvad Microsoft hiver op af hatten til dette års Gamescom, hvor Sony som bekendt har valgt ikke at deltage og med en række større titler, som Microsoft med vilje har ventet med at afsløre til spilmessen i Tyskland.
Log ind og stem
12
Der er 12 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.