Panzer General: Allied Assault på XBLA

Skrevet af: Jakob Tofte - 14. august 2009 - kl. 18:04
Del denne artikel:
7 0

I 1990\'erne var spilmarkedet fyldt med strategispil om krig og verdensherredømme. Flere blev glemt i mængden, men nu bliver et af dem genfødt.

I 1990'erne var spilmarkedet fyldt med strategispil om krig og verdensherredømme. Flere blev glemt i mængden, men nu bliver et af dem genfødt.

I 90'erne var SSI's Panzer General en populær titel. I år 2000 udkom titlen Panzer General III: Scorched Earth, og den floppede fælt i forhold til forgængerne.

Nu har Ubisoft imidlertid fået blod på tanden og forsøger at vække serien til live. De annoncerede i går, at Panzer General: Allied Assault vil blive udgivet i efteråret på Xbox Live Arkade.

Spillet vil byde på en blanding af brætspil og kortspil. Spillerne vil kunne sammensætte deres kortbunker på op til 60 kort med forskellige enheder såsom infanteri, artilleri og tanks, og forskellige angreb som luftangreb og forstærkninger.

Allied Assault vil belønne spillerne med nye kort for sejre i singleplayer og multiplayer, som i øvrigt begge vil rekonstruere nøgleslag fra de sidste dage af Anden Verdenskrig.

Udviklingen af spillet bliver varetaget af Petroglyph, som i 2006 havde stor succes med Star Wars: Empire at War, og året efter fulgte op med Universe at War: Earth Assault.

Panzer General: Allied Assault er foreløbig planlagt til udgivelse den 16. september 2009.

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support