Officielt: Xbox One udsat til 2014

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 14. august 2013 - kl. 20:06
Del denne artikel:
206 0

Microsoft Danmark i netop meddelt, at Xbox One er udsat til 2014 på en række markeder, blandt andet i Danmark. Mere info her.

Da Microsoft for nogle måneder siden løftede sløret for Xbox One på E3 messen, blev de oversvømmet med kritik – kritik, som de klogt nok har valgt at lytte til. Det betyder dog, at Xbox One vil blive forsinket på en række mindre markeder, som er Rusland, Belgien, Holland, Schweiz, Sverige, Finland, Norge og så desværre Danmark, hvor maskinen vil komme engang i 2014.

USA, Canada, Mexico, Brasilien, Australien, New Zealand, Storbritanien, Frankrig, Tyskland, Spanien, Italien, Irland og Østrig kan se frem til lanceringen af Xbox One efter den oprindelige tidsplan, altså til november 2013.

Microsoft Danmark giver en lang række faktorer som grunden til udsættelsen af Xbox One på de mindre markeder, bl.a. lokalisering af startskærmen, inkorporering af stemmestyring og lokale sprog, opfyldelse af lokale regulativer, opbygning af partnerskaber omkring lokalt indhold osv. Alle disse faktorer skal være på plads, inden maskinen kan ramme de forskellige markeder.

Hvad betyder denne udsættelse for dine Xbox One planer? Kom med dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support