Nyt indhold til Samurai Warriors 2 annonceret

Skrevet af: Jesper Thuesen - 27. februar 2008 - kl. 18:07
Del denne artikel:
4 0

KOEI har idag annonceret, at der er nyt indhold på vej til Samurai Warriors 2, og det drejer sig om en ordentlig basse af en udvidelsespakke.

KOEI har idag annonceret, at der er nyt indhold på vej til Samurai Warriors 2, og det drejer sig om en ordentlig basse af en udvidelsespakke.

Fans af KOEI's Samurai Warriors 2 kan godt glæde sig, udvikleren har nemlig annonceret, at der er masser af nyt guf på vej til spillerne i form af en ny udvidelsespakke kaldet Samurai Warriors 2 Xtreme Legends.

Pakken vil først og fremmest give Samurai Warriors 2 spillere muligheden for at få deres karakterer helt op til level 70. Derudover byder pakken på masser af nye baner, 36 nye scenarios, seks nye figurer samt den nye Mercenary mode, hvor spilleren får mulighed for at ansætte en anden samurai, til at hjælpe med at nedkæmpe fjenderne.

Dette åbner ligeledes for co-op via Xbox Live, hvor spillerne kan spille i såvel Story mode som Free mode. Derudover bliver der tilføjet to nye sværhedsgrader.

Udvidelsespakken vil være at finde på Xbox Live Marketplace d. 21 marts 2008 og ser p.t. ud til at være gratis. Udover at blive tilgængeligt på Xbox Live Marketplace, udkommer Samurai Warriors 2 Xtreme Legends som et spil til Playstation 2. Det vil kun være muligt for ejere af Samurai Warriors 2, at downloade det nye indhold.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support