Nye detaljer om Dead Space 2

Skrevet af: Jesper Thuesen - 3. januar 2010 - kl. 23:50
Del denne artikel:
13 0

Dead Space er tilbage på konsollerne og endnu engang sendes du ud i et mareridt af dimensioner. Tør du?

Dead Space er tilbage på konsollerne og endnu engang sendes du ud i et mareridt af dimensioner. Tør du?

CVG har været så heldige at kaste Art Director på Dead Space 2, Ian Milham ud i et sandt krydsforhør vedrørende det nye spil.

Under interviewet kom det frem, at hovedpersonen i Dead Space 2 endnu engang er mineingeniøren Isaac Clarke, som også gennemlevede sit livs værste rædsler i det første spil i serien.

Dead Space 2 udspiller sig i en menneskeby kaldet "The Sprawl" og til forskel fra Ishimura, som var meget stilrent hele vejen igennem, har The Sprawl enorme forskelle.

Der er forskellige økonomiske klasser af mennesker, forskellige religioner, skoler, kirker og butikker, ligesom der vil være mere menneskelig kontakt i det nye Dead Space spil. Og naturligvis vil der endnu engang være Necromorphs til at gøre livet surt for spilleren.

Til at fejre de nye oplysninger har markedspladsen introduceret en ny tøjkollektion med Dead Space tema i avatar-butikken, så du får mulighed for at udstyre dig i bedste Isaac Clarke stil.

Dead Space blev anmeldt på Xboxlife.dk i 2008 og i anmeldelsen fik spillet imponerende 9,3/10 og blev anerkendt som værende det bedste horrorspil på denne generation af konsoller. Læs anmeldelsen her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support