Nye billeder fra The Outsider

Skrevet af: Anders Pedersen (Anastacio) - 15. august 2006 - kl. 16:18
Del denne artikel:
10 0

Kort før E3 fremviste vi de første billeder fra Frontier Development\'s The Outsider, men af uanede grunde blev der aldrig rapporteret mere om spillet. Nu har vi dog en ny bunke billeder klar.

Kort før E3 fremviste vi de første billeder fra Frontier Development's The Outsider, men af uanede grunde blev der aldrig rapporteret mere om spillet. Nu har vi dog en ny bunke billeder klar.

Frontier's primære mål med dette next-gen projekt er, at give spilleren en unik gameplay oplevelse. Det gøres sådan, at historien vil blive skabt ud fra dine helt egne handlinger og du vil derfor ikke støde ind på diverse scriptede events. Ydermere ser det ud til, at titlen vil give dig en frihed som set i Saint’s Row og Grand Theft Auto.

Det hele starter ud med, at præsidenten lige er blevet snigmyrdet og hele Washington er nu under efterforskning. Den tidligere agent for CIA, John Jamesan, er nu en eftertragtet mand for et dræb han ikke har begået. I det store hele skal du som ex-agenten nu bevise din uskyld.

12 nye screenshots

The Outsider står til udgivelse til Playstation3 og Xbox360 i slutningen af året.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support