Nye billeder fra Pro Evolution Soccer 2008

Skrevet af: Anders Pedersen (Anastacio) - 4. juli 2007 - kl. 13:30
Del denne artikel:
5 0

Det tog kun seks måneder at udvikle Pro Evolution Soccer 6 til Xbox 360, og det fik da heller ikke nogen god medfart. Konami lover dog en fantastisk forbedring med den næste udgave.

Det tog kun seks måneder at udvikle Pro Evolution Soccer 6 til Xbox 360, og det fik da heller ikke nogen god medfart. Konami lover dog en fantastisk forbedring med den næste udgave.

Pro Evolution Soccer og Fifa bliver af de fleste set som de helt store titler indenfor genren, og det er med god grund.

Til efteråret udkommer 2008 versionerne, og begge serier lover store forbedringer. I Pro Evolution Soccer vil vi først og fremmest få en meget mere realistisk kunstig intelligens i form af Teamvision.

Med denne feature vil modstanderen ændre sin taktik ud fra din spillemåde. Hvis du bruger fløjene vil modstanderen skærpe af for dine kantspillere og backs, hvis de kommer løbende op ad siden.

Konami lover også forbedret grafik, hvor især spillernes frustrationer kommer til udtryk når de råber og skriger ad dommeren. Græsset har fået sig en mærkbar opdatering, men den helt store tilføjelse er muligheden for at hive i spillernes trøjer. Dette kan ses og vil højst sandsynligt påvirke gameplayet.

Master League er atter tilbage, der er dog ingen informationer ude da holdet bag, holder kortene tæt ind til kroppen. Det ser dog ud til at dine spillere vil blive interviewet, og du vil lige ledes kunne se fans reaktioner i de forskellige værtshuse.

Ligeledes får lydbilledet sig en opdatering, da Konami har henvendt sig til nye kommentatorer i blandt andet Frankrig, det er endnu uvist om de engelske bliver erstattet. Medkommentatoren har denne gang 5000 spillernavne til rådighed med forskellige styrke.

Seabass (kaldenavn) - manden bag franchisen - lover flere nye features, tilføjelser og forbedringer, og der er gode chancer for at dette kan blive det mest realistiske fodbold spil til dato.

To nye screenshots

Pro Evolution Soccer 2008 udkommer til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 til efteråret; rygterne vil vide, at det bliver engang til Oktober.

OBS! Billederne er fra en pre-beta version
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support