Ny slutning på Mass Effect 3

Skrevet af: Jens Nørup - 22. marts 2012 - kl. 15:20
Del denne artikel:
17 0

Afslutningen på et af de mest ventede spil i år faldt ikke i god jord, men nu skal historien skrives om.

Det er ikke hverdagskost at spilbranchen tager feedback fra fans alvorligt, men BioWare viser endnu engang at de ikke er som alle de andre. Vrede fans har siden d. 13. marts kørt kampagnen 'Retake Mass Effect 3' for at få BioWare til at ændre slutningen på spillet, blandt andet med argumentet om at den nuværende slutning ikke giver en endegyldig afslutning og ikke lever op til Mass Effects 'ånd'.

Kampagnen har fået masser af omtale og i skrivende stund har over 4.000 donationer samlet over 78.000$ ind til et godt formål, for at støtte op om sagen.

Nu tager BioWare så det usædvanlige skridt, at love spillerne en ny og mere forklarende afslutning på Mass Effect 3. I et åbent brev på det officielle Mass Effect forum, lover medstifter af BioWare, Ray Muzyka, at holdet bag spillet arbejder hårdt på en række initiativer der vil give en mere tilfredsstillende afslutning. Disse forventes at være klar i løbet af april og vil ikke få indflydelse på det allerede planlagte ekstra indhold til spillet.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support