Nordic Xbox League: Vi gjorde det igen!

Skrevet af: Morten Skou - 13. december 2006 - kl. 21:52
Del denne artikel:
33 0

I dagens Nordic Xbox League turnering, lykkedes det for vores 4 racerkørere at vinde turneringen - og endda køre overlegent over målstregen i finalen.

I finalen skulle tre af vores kørere køre imod 3 fra et andet site. Det lykkedes for os at hive både 1., 2. og 3. pladsen hjem.

Dermed har vores 4 PGR3-drenge vundet en masse lækre præmier:

1x Gears of War
1x Live Vision Cam
1x Samsung MP3 af spiller
og ikke mindst, 1x Halo 3 BETA-invite.

Desværre var det alligevel en sort dag. På grund af en fejl fra NXL-styrelsens side, så blev vi frataget vores sejr. Det lykkedes ganske enkelt for NXL at se bort fra deres egne regler, og sørge for at et afgørende løb blev kørt om. Var det ikke sket, så havde Xboxlife.dk vundet hele Nordic Xbox League, og vi ville dermed være på vej til den skandinaviske afdeling af ligaen.

Vi har fra Xboxlife's side indgivet en klage over dette, og NXL er ved at undersøge sagen, og vil eventuelt omstøde en sejr. Lige pt. går debatten på hvad der forstås ved en "disconnect".

Imens vi venter på den rigtige afgørelse, så er en ting helt sikkert og det er at Xboxlife vandt PGR3 turneringen.

Stort tillykke til Blade DK, Novotex, Rocky1234 og StreetRacer DK herfra!