Need for Speed: Undercover turneringen er godt igang

Skrevet af: Morten Skou - 20. november 2008 - kl. 13:40
Del denne artikel:
97 0

I dag klokken 10.00 blev Need for Speed: Undercover turneringen skudt igang i de to Fona forretninger i henholdsvis Århus og København. Vind et eksemplar af spillet i vores konkurrence.

I dag klokken 10.00 blev Need for Speed: Undercover turneringen skudt i gang i de to Fona forretninger i henholdsvis Århus og København. Vind et eksemplar af spillet i vores konkurrence.

Planen er nu, at de seks deltagere skal dyste om at nå længst igennem spillet i løbet af 24 timer.

For at øge spændingen lidt, så kører vi samtidigt en konkurrence her på Xboxlife.dk hvor man kan vinde et eksemplar af Need for Speed: Undercover til Xbox 360.

For at deltage i konkurrencen skal du gætte på hvem af de seks deltagere der løber med sejeren efter den 24 timers lange turnering er afsluttet. I morgen når turneringen er slut, vil der blive trukket lod iblandt dem som har gættet på den rigtige person.

Sidste frist for deltagelse i denne konkurrence er i aften klokken 22.00. Det er kun tilladt at gætte en gang, og du kan ikke redigere dit gæt når du først har skrevet det.

Skriv dit gæt som en kommentar til denne nyhed - hvem tror du vinder?

De seks personer du kan gætte på er:

København
Blade DK
Wipspeed
Rocky1234
Sankthansormen

Århus
Tbaglioni
ReneG

Skulle du have lyst til at kigge forbi de Fona forretninger hvor turneringen kører, så skal du forbi Fona på strøget i Århus, og Fona ved Nørreport i København.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support