Mikro-betalinger på vej til Black Ops 2

Skrevet af: Morten Skou - 12. marts 2013 - kl. 12:22
Del denne artikel:
28 0

Der er i disse dage meget snak omkring mikron-betalinger i de forskellige spil, i morgen bliver det introduceret i det populære Call of Duty-spil fra Treyarch.

Fra i morgen, onsdag, vil det for første gang nogensinde i et Call of Duty-spil, være muligt at tilkøbe sig forskellige ekstra ting, der kan bruges i multiplayer-delen. Ifølge Activision er der blot tale om småting der kan forbedre din oplevelse af at spille online. Dog er det vigtigt at fremhæve, at der udelukkende er tale om kosmetiske ting, og altså ikke muligheden for at få mere effektive våben eller lignende.

Den første af de nye ting kaldes for "Personalisation Packs" og kommer til at koste 160 Microsoft Points per styk. Hver pakke indeholder ekstra kamuflage til dit våben, tre nye sigtekorn og et Calling card. Den anden nye ting hedder "Extra slots pack" - som giver dig mulighed for at tilkøbe til ekstra "Create a class"-slots, derudover får du ekstra plads til dine film. Den sidste ting er ganske enkelt "Flags of the world"-pakker, der som navnet siger indeholder forskellige "Calling Cards"-flag. Disse pakker koster 80 Microsoft Points per styk.

For dem som ikke har fået fingrene i Nuketown 2025 Zombie kortet, så vil det også kunne købes fra i morgen - prisen er 400 Microsoft Points. Til gengæld vil alle fra i morgen kunne hente det normale Nuketown 2025 kort ganske gratis.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.