Midway har store forhåbninger til The Wheelman

Skrevet af: Tommy Ågren - 20. november 2008 - kl. 07:35
Del denne artikel:
2 0

Kriseramte Midway kigger fortrøstningsfuldt frem mod februars udgivelse af Vin Diesel filmspillet.

Kriseramte Midway kigger fortrøstningsfuldt frem mod februars udgivelse af Vin Diesel filmspillet.

Store økonomiske vanskeligheder plager Midway Games, hvor underskud og lukning af spilstudier er en del af firmaets nuværende udfordringer.

Men firmaet håber på, at de med udgivelsen af The Wheelman til februar vil høste en stor salgssucces. The Wheelman tager udgangspunkt i actionfilmen af sammen navn, hvor Vin Diesel har hovedrollen, og skuespillerens eget spilstudie Tigon Studios er involveret i produktionen af titlen.

Underdirektør Martin Spiess fra Midway Games har udtalt:

”The Wheelman har Vin Diesel i hovedrollen og udspiller sig i Barcelona, så spillet har enormt salgspotentiale. Vi agter at bruge adskillige millioner dollars på marketing, så vi er sikre på, at alle spillere kloden rundt er opmærksomme på titlen, når den udkommer til februar.”

”The Wheelman er ikke et at de klassiske dårlige Hollywoodfilm baserede spil. The Wheelman har nytænkende spildesign og fabelagtige filmisk kamp og køremekanik.” - understregede Midways administrerende direktør Matt Booty.

Midway Games er ansvarlig for både udvikling og udgivelse af The Wheelman. Spillet vil være tilgængeligt i butikker verden over den 20. februar.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.