Microsoft offentliggør Halo 3-udgave af Zune

Skrevet af: Anders Pedersen (Anastacio) - 18. maj 2007 - kl. 13:07
Del denne artikel:
22 0

Zune er Microsofts svar på en musikafspiller, og den har blandt andet skulle tage kampen op mod Apples iPod, der ligger nummer et på markedet.

Zune er Microsofts svar på en musikafspiller, og den har blandt andet skulle tage kampen op mod Apples iPod, der ligger nummer et på markedet.

Vores kære J Allard der stod for Xbox 360 launchen, har i lang tid nu stået for Zune projektet, der består af musik afspilleren og Zune Marketplace. Den lille maskine kan afspille musik, videoer, vise billeder, streame radio og dele filer trådløst.

Den kan blandt andet også arbeje sammen med Xbox 360, så du kan høre musik efter egen smag når du spiller dine spil. Enheden har været på markedet siden november sidste år, og nu kan Microsoft så afslører den kommende Halo 3 udgave.

Se den her

Xbox.com

Zune Halo 3 Edition er spækket med Halo lækkerier. Det er en ganske normal Zune med et Halo tema rundt om afspilleren. Ligeledes kommer den installeret med musik, artwork, trailers og videoer fra alle tre Halo spil.

Den kommer ligeledes med en flot Master Chief baggrund og en eksklusiv episode af Red vs Blue. Zune Halo 3 Edition vil kun kunne købes gennem GameStop, og udgives den 15. juni 2007. Vi kan kun håbe på, at den får stor succes så den kan få sig en udgivelse i Europa.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support