Microsoft bekræfter: Brugtespil vil koste gebyr

Skrevet af: Morten Skou - 21. maj 2013 - kl. 20:55
Del denne artikel:
41 0

Køber du et brugt spil, så vil du fremover på Xbox One skulle betale et gebyr for at kunne spille det.

Microsoft har bekræftet over for Wired, at alle spil fremover skal installeres på Xbox One før man kan spille dem. Samtidig bliver det pågældende spil låst til den Xbox Live konto som det er blevet installeret på.

Ifølge Microsoft, så åbner dette op for muligheden for, at Microsoft kan se om et spil allerede er blevet brugt en gang, og hvis der er tale om et brugt spil, så vil den anden bruger der forsøger at installere spillet, blive afkrævet et gebyr for at kunne bruge det.

Til gengæld betyder den tvungne installation også, at man fremover vil kunne spille på Xbox One, uden at have den fysiske disk i konsollen.

Før man begynder at tænke over, at en vennekreds bare kan købe et enkelt eksemplar, for derefter at installere det på 10 konsoller og bare betale gebyret for hver konsol, så gætter vi på, at det ikke bliver muligt men at rettighederne til det pågældende spil nok bliver fjernet fra den forrige konsol når den bliver aktiveret på en ny konsol - men altså kun gætteri fra os.

Microsoft har ikke sagt noget om, hvor meget gebyret vil være på.

Opdatering:
Der går mange rygter i øjeblikket omkring ovenstående nyhed og om præcis hvordan det vil fungere. Vi opdaterer jer så snart at der kommer noget mere konkret fra Microsoft.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support