LEGO Star Wars III: The Clone Wars annonceret

Skrevet af: Thit Hansgaard - 8. februar 2010 - kl. 16:50
Del denne artikel:
15 0

Hvis du troede det var slut med nye spil der kombinerer rumkrig og klodser, kan du godt tro om igen.

Hvis du troede det var slut med nye spil der kombinerer rumkrig og klodser, kan du godt tro om igen.

Det er ikke kun Harry Potter der er ved at få den helt store interaktive LEGO-makeover. Udvikleren Traveler’s Tales, der står bag alle tidligere LEGO Star Wars-spil, har netop løftet sløret for det næste kapitel i sagaen, der vil omhandle det populære animerede Clone Wars-serie.

Spillet vil kombinere elementer fra alle tidligere LEGO Star Wars-spil, men samtidig byde på nye tilføjelser der skulle gøre det til det mest actionfyldte af sin slags, set hidtil.

Der vil optræde figurer fra begge sæsoner af TV-serien som spillet bygger på, samt et par kendte ansigter fra det klassiske Star Wars-univers.

Som spiller vil du kunne prøve kræfter med blandt andet et nyt og unikt kampsystem samt en stærkt forbedret måde at bygge dine egne baner på. Spil som enten Jedi eller Separatist, med evner der inkluderer avancerede lyssværd-kampteknikker og taktiske kommandoer. Det hele skulle heldigvis være utrolig nemt at styre, uanset tidligere erfaring.

LEGO Star Wars III: The Clone Wars er foreløbig sat til at udkomme i efteråret 2010, til både Xbox 360, Playstation 3, Wii, DS og PSP.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support