LEGO Dimensions annonceret

Skrevet af: Morten Skou - 10. april 2015 - kl. 18:44
Del denne artikel:
8 7

Warner Bros., TT Games og LEGO gruppen har annonceret deres kommende spil, som ud fra LEGO-spillenes popularitet, godt kunne gå hen og blive en seriøs konkurrent til Skylanders og Disney Infinity. Se den super sjove trailer her.

Både Skylanders og Disney Infinity har leveret ganske flotte salgstal, og nu vil holdet bag de mange LEGO-spil tilsyneladende også have en bid af kagen.

LEGO Dimensions, som det kommende spil hedder, bliver en blanding imellem rigtige LEGO-figurer, byggeklodser og vil byde på et gensyn med mange af de andre store brands som LEGO arbejder sammen med, eksempelvis figurer fra DC Comics, The Lord of the Rings, The LEGO Movie, The Wizard of Oz, LEGO Ninjago, Back to the Future og flere andre som de endnu ikke har løftet sløret for.

Udfra de oplysninger som er ude om spillet lige nu, så kommer det til at fungere meget ala det vi kender fra Skylanders, hvor man har en platform som figurerne skal sættes op på, hvorefter de bliver spilbare inde i selve spillet.

Startpakken som blev annonceret i går, indeholder førnævnte portal/platform samt tre figurer: Batman, Grandalf og Wyldstyle (karakter fra The LEGO Movie). Spillet udkommer den 27. september i år.

LEGO Dimensions

Se den første trailer fra det kommende spil herunder:
Log ind og stem
7
Der er 7 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.