Konkurrence: Xboxlifes 16 års fødselsdag

Skrevet af: Morten Skou - 1. januar 2020 - kl. 14:46
Del denne artikel:
40 17

Endnu et år er gået, og eftersom vi nu skriver den 1. januar så er det tid til at ønske alle godt nytår og samtidig fejre Xboxlifes fødselsdag med en konkurrence.

Først og fremmest, så vil vi benytte chancen for at ønske alle vores brugere et rigtigt godt nytår - vi håber at I er kommet rigtigt godt ind i det nye år og får et godt et af slagsen.

2020 bliver uden tvivl igen et rigtigt interessant år, ikke mindst for Xbox-fans, fordi den næste generation af Xbox-konsollerne udkommer i slutningen af året, i form af den annoncerede Xbox Series X-konsol som har nogle ret imponerende specifikationer.

Men nok om det, som sagt så kan Xboxlife i dag fejre sin 16 års fødselsdag, det er rigtig lang tid hvis man tænker over det - ikke mindst hvis man tænker over hvad man selv lavede for 16 år siden.

Konkurrencen
Vi trækker tilfældigt lod i blandt alle kommentarer der opfylder konkurrencebetingelserne om 12 måneders Xbox Live Guld, og vi finder to vindere i alt.

For at deltage i konkurrencen, så skal du skrive en kommentar til denne nyhed, hvor du ønsker Xboxlife tillykke med fødselsdagen og eventuelt skriver hvad du lavede for 16 år siden.

Vinderne får direkte besked via privat besked her på Xboxlife.dk og har hefterfølgende 48 timer til at svare, ellers bortfalder præmien og der findes en ny vinder. Sidste mulighed for deltagelse er søndag den 12. januar klokken 20.00.

Godt nytår og held og lykke!
Log ind og stem
17
Der er 17 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support