Konkurrence: Xboxlifes 15 års fødselsdag

Skrevet af: Morten Skou - 1. januar 2019 - kl. 13:41
Del denne artikel:
34 14

Hvis man kigger i kalenderen, så står der nu den 1. januar 2019 - det betyder at Xboxlife.dk kan fejre 15 års fødselsdag og det gør vi selvfølgelig med en konkurrence.

Med chance for at gentage mig selv fra sidste års fødselsdagskonkurrence, så er det godt nok vildt, at der er gået 15 år - men tiden går jo stærkt når man har det sjovt. Her er et par eksempler på ting der er sket efter Xboxlife.dk slog dørene op:

- Xbox 360 udkom først næsten to år efter (december 2005)
- Facebook åbnede først måneden efter (februar 2004)
- Først næsten 11 år senere udkom Xbox One i Danmark (september 2014)

... og sådan kunne man blive ved, der er virkelig sket mange ting de seneste 15 år og os som har været med fra den første Xbox konsol udkom, har igennem årene været vidne til en ret omfattende teknolgisk nyudvikling.

Men nu til konkurrencen:

Præmien
Vi trækker tilfældigt lod i blandt alle kommentarer der opfylder konkurrencebetingelserne om 12 måneders Xbox Live, og vi finder to vindere i alt.

For at deltage i konkurrencen, så skal du skrive en kommentar til denne nyhed, hvor du fortæller om den fedeste oplevelse du har haft med os på Xboxlife.dk eller om hvad du har brugt Xboxlife.dk til igennem den tid som du har været bruger herinde.

Vinderne får direkte besked via privat besked her på Xboxlife.dk og har hefterfølgende 48 timer til at svare, ellers bortfalder præmien og der findes en ny vinder. Sidste mulighed for deltagelse er tirsdag den 15. januar klokken 20.00.

Godt nytår og held og lykke!
Log ind og stem
14
Der er 14 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support