Konkurrence: Xbox Scorpio - Navnebingo

Skrevet af: Morten Skou - 10. juni 2017 - kl. 20:17
Del denne artikel:
66 9

I morgen under Microsofts pressekonference, vil det rigtige navn på den næste Xbox uden tvivl blive annonceret, men hvad mon navnet ender med at blive? Vind 12 måneders Xbox Live Guld, hvis du kan gætte det.

Microsoft har i mange år brugt kodenavne for deres kommende produkter og den kommende Xbox-konsol, er indtil videre kendt som Xbox Scorpio eller Project Scorpio, men det ender næppe med at blive det rigtige navn. Mange Xbox-fans vil uden tvivl kunne huske navne som Natal (Kinect), Xenon (Xbox 360) og Durango (Xbox One).

For at deltage i konkurrencen om 12 måneders Xbox Live Guld, så skal du skrive en kommentar til denne nyhed, med op til 3 forslag til hvad du tror den næste Xbox officielt kommer til at hedde.

Efter Microsofts officielle event, natten imellem søndag og mandag, vil der blive trukket lod i blandt alle som har gættet rigtigt.

Konkurrencen kører som udgangspunkt frem til søndag klokken 22.30 - eller indtil at der måtte komme et leak som afslører det rigtige navn, så skynd dig at deltage. Du kan kun skrive en kommentar med dine bud og de kan ikke ændres efterfølgende.

Bliver det Xbox One Pro? Xbox One 10 S? Xbox One X? Xbox X? Eller noget helt andet? Kom med dine bud herunder.
Log ind og stem
9
Der er 9 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support