Konkurrence: Vind en Destiny beta kode

Skrevet af: Morten Skou - 22. juli 2014 - kl. 20:51
Del denne artikel:
200 0

I morgen starter Destiny betaen endelig på Xbox One og Xbox 360. Vi har fået en stak koder, der giver adgang til betatesten.

Har du ikke fået fingrene i den kode som det kræver at kunne deltage i Destiny betaen, så har du chancen her. Vi udlodder en ordentlig bunke koder til Xbox 360 og Xbox One.

Destiny betaen starter på Xbox 360 og Xbox One, onsdag den 23. juli klokken 19.00 dansk tid og løber frem til den 27. juli. Vi forventer at trække de heldige vindere klokken 18.00 onsdag den 23. juli*. Alle vindere får en privat besked her på Xboxlife.dk som indeholder koden der giver adgang.

Koden skal indløses direkte på din Xbox 360 eller Xbox One, og giver adgang til at 1 person kan hente og spille Destiny betaen.

Sådan deltager du
For at deltage i konkurrencen, så skal du bare skrive en kommentar til denne nyhed. Husk at skrive hvilken af de to platforme du vil have koden til, altså enten Xbox 360 eller Xbox One.

Eneste andet krav er, at du har tilføjet dit Xbox gamertag til din profil herinde på Xboxlife.dk. Har du ikke allerede gjort det, så kan du gøre det ved at redigere din profil her.

* Bungie åbner først op for at vi kan få koderne fra dem den 23. juli. Derfor trækker vi først vinderne når vi har fået koderne. Dette forventes at ske senest klokken 19.00 når betaen officielt starter. Som det altid er tilfældet med koder fra 3.part, så kan vi ikke garantere at de virker - men da de kommer direkte fra Bungie, så forventer vi naturligvis at det er tilfældet.

Held og lykke!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.