Konkurrence: Deltag i Starcraft 2 turnering

Skrevet af: Morten Skou - 16. oktober 2010 - kl. 11:19
Del denne artikel:
11 0

I midten af næste uge kører SLAP #21-eventet som Xboxlife jo normalt er en del af. Vi har fået nogle billetter til deltagelse i Starcraft 2 turneringen.

Xboxlife valgte bevidst ikke at deltage i LAN-delen af efterårets SLAP #21 event. Vi skal dog stadigvæk stå for blandt andet en stor FIFA turnering og andre søde sager - men mere om det senere.

Eftersom vi er klar over, at der er en hel del herinde på Xboxlife som spiller Starcraft 2, så fik vi truet os til to fri-billetter til at deltage i Starcraft 2 turneringerne under SLAP #21.

Der er nogle rigtig flotte præmier i turneringen som er sponsoreret af Razer. Førstepræmien i begge turneringer (der er en fredag og en lørdag), er en flot Komplett Gamer computer samt et gavekort fra Aurora på 1 sæt StarCraft gear + messengerbag.

Hvis du synes, at det lyder som noget for dig og hvis du er sikker på at du har muligheden for at deltage i SLAP #21 til turneringerne, så send en PB til 'Morten Skou' hvor du fortæller hvorfor det netop skal være DIG der skal have lov til at deltage gratis i Starcraft 2 turneringerne. Tirsdag den 19. trækker jeg lod i blandt alle dem der har deltaget.

Der er altså tale om de turneringstyper, hvor der bliver sat en PC til rådighed - og man skal derfor ikke selv medbringe noget.

Turneringsstart:
Fredag klokken 15.00
Lørdag klokken 12.00

Man skal dukke op i god tid

Du kan læse mere om Starcraft 2 turneringerne under SLAP #21 her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support