Interview med Valve

Skrevet af: Jakob Tofte - 6. juli 2009 - kl. 13:24
Del denne artikel:
9 0

Vi har haft en snak med Valves markedsføringsdirektør, Doug Lombardi, om løst og fast i forbindelse med det kommende Left 4 Dead 2.

Vi har haft en snak med Valves markedsføringsdirektør, Doug Lombardi, om løst og fast i forbindelse med det kommende Left 4 Dead 2.

Vi var i London i torsdags, hvor vi var så heldige at deltage som eneste danske spilside i et medieevent, i forbindelse med markedsføringen af Left 4 Dead 2. Vi fik her lejlighed til at spille en episode af spillet, og i morgen vil du her på xboxlife.dk kunne læse et preview af spillet.

Rammen om eventet var perfekt i stemningen, idet der var tale om en natklub i en gammel, skummel tunnel i det sydlige London. Imens vi stod og ventede på at komme ind, kom zombier fra Left 4 Dead universet pludselig ud ad døren og begyndte at løbe rundt i gaderne. Setuppet var fantastisk og vi blev dagen igennem vartet op af zombiepiger med cocktails og pindemadder.

Vi har taget en smule billeder fra eventet, og billederne kan du se nedenfor. Vi beklager den ringe kvalitet.

Klik ind på siden igen i morgen for at læse vores preview af banen "The Parish", som foregår i New Orleans' gader og parker.

Klik her for at læse vores interview med Doug Lombardi.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support