Ingen udsigt til TimeSplitters 4

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 12. juni 2012 - kl. 17:29
Del denne artikel:
5 0

Crytek ville elske at arbejde på TimeSplitters 4, men der er nogle helt grundlæggende problemer med TimeSplitters spillene.

Stort set siden Crytek i 2009 købte Free Radical, folkene bag TimeSplitters spillene, har der været snakket om, at Crytek måske/måske ikke havde planer om at genoptage serien med TimeSplitters 4. De rygter maner Cryteks CEO, Cevat Yerli, i et interview med CVG, nu i jorden.

"Problemet med en efterfølger til de eksisterende TimeSplitters spil er, at ingen, bortset fra fans af serien, ville acceptere spillet og vi aner ikke hvor stor denne fanskare er. Selv om vi ønskede at lave det, tror jeg ikke at udgiverne ville lide idéen – det er sandheden og det var sandheden, selv før vi købte Free Radical, siger Cevat Yerli.

Denne holdning bakkes op af medstifteren af Free Radical, Steve Ellis, der allerede har forsøgt at få solgt idéen om et TimeSplitters 4 ind til udgiverne, dog uden held: ”Konceptet blev forsøgt solgt før Crytek tog over og selv med Crytek i ryggen og med CryEngine, vil der fortsat være grundlæggende problemer med hele spillets koncept. Vi arbejder ikke på TimeSplitters 4, jeg ville ønske at vi gjorde, men det gør vi ikke. Vi håber stadig, men der skal en ændring i holdningen til skydespil til, før det kommer til at ske.

I et interview med Edge fortalte Ellis i begyndelsen af maj, at der stort set ikke er penge i skydespil, med mindre de hedder Call of Duty eller Battlefield selvfølgelig. "Nobody really buys any FPSes unless they’re called Call Of Duty. I guess Battlefield did okay, but aside from that pretty much every FPS loses money," sagde han dengang.

Der er altså umiddelbart ikke håb forude for de TimeSplitters fans, der stadig måtte hænge ved.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support