Hold øje med disse fire til Xbox i april

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 28. marts 2016 - kl. 19:54
Del denne artikel:
5 3

Så er vi nået til april måned og man kan godt se på strømmen af udgivelser, at det er ved at være forår. Der er dog en virkelig stor udgivelse i starten af måneden, som alle med en Xbox One bør kaste sig over.

Marts gav os det fremragende The Division, det danske Hitman og en lang række indie-spil – mens det meget ventede SuperHot ikke udkom som planlagt. April byder også på et dansk spil, samt en af de helt store til Xbox One – nedenfor kan du se, hvad vi mener du skal holde specielt godt øje med i løbet af april.

Bemærk: Dette er ikke en komplet udgivelsesliste for april, men de spil, vi synes der er værd at fremhæve.


Xboxlife Share!

DiRT Rally
Udvikler: Codemasters
Udkommer til: Xbox One
Udgivelsesdato: 5. april
Køb spillet: Se priser på spillet her

DiRT Rally har tidligere gået sin sejrsgang på PC og er nu endelig klar til konsollerne og Xbox One. Nu er det slut med Gymkhana og urealistisk rally – i DiRT Rally vender Codemasters tilbage til rødderne med hardcore og realistisk rally for ægte rallyfans. Spillet vil indeholde en række rigtige rallybiler og over 35 baner placeret rundt omkring i verden. Gameplayet er hardcore og man skal være hurtig på reflekserne, hvis man vil gøre sig håb om en plads på podiet. Vi ser frem til, at Codemasters vender tilbage til det, som gjorde dem og Colin McRae Rally til spilindustriens rallystjerner.


Xboxlife Share!

Quantum Break
Udvikler: Remedy Entertainment
Udkommer til: Xbox One
Udgivelsesdato: 5. april
Køb spillet: Se priser på spillet her

Quantum Break udkommer samme dag som DiRT Rally, så er det en stærk start på april vi er vidne til her. Spillet udkommer eksklusivt til Xbox One og Windows 10 og er forårets højest profileret spil for Microsoft. Spillet er udviklet i Finland hos Remedy Entertainment, som nok er bedst kendt for Max Payne og Alan Wake spillene. Spillet skulle udviske linjerne mellem spil og tv-serier og vi har gennemført spillet og selv om vi er skrivende stund stadig er under embargo, kan vi godt sige, at det er fortjent at dette spil er på listen over udgivelser, man skal holde øje med i april.


Xboxlife Share!

Stikbold! A Dodgeball Adventure
Udvikler: Game Swing
Udkommer til: Xbox One
Udgivelsesdato: 8. april

Stikbold! A Dodgeball Adventure kommer fra den lille danske udvikler Game Swing. Spillet er udviklet at fem spildesign studerende fra IT-universitet i København og de slog sig sammen for at udvikle en prototype på en idé de havde – og det endte med at blive til dette spil, som nu udgives på blandt andet Xbox One. Spillet kan bedst beskrives som et over-the-top sport spil kombineret med et kampspil, hvor der er stor fokus på co-op. Det ser ganske underholdende ud side om side med et par venner i sofaen og vi skal da til hver en tid støtte de små udviklere med de gode idéer, specielt de danske, så Stikbold! A Dodgeball Adventure er da bestemt et spil vi skal holde godt øje med i starten af april.


Xboxlife Share!

Dark Souls III
Udvikler: FromSoftware
Udkommer til: Xbox One
Udgivelsesdato: 12. april
Køb spillet: Se priser på spillet her

Forbered dig på at dø igen – mange gange! Action rollespillet Dark Souls fra japanske FromSoftware er tilbage og det skulle ifølge skaberen bag spillet, Hidetaka Miyazaki, følge i Dark Souls II’s fodspor. Udviklingen af spillet begyndte i midten af 2013, kort før udgivelsen af Dark Souls II, som blev udviklet af et andet team hos FromSoftware. Dark Souls III vil stadig besidde en uhyggelig høj sværhedsgrad, som er blevet seriens varemærke og man godt forberede sig på at kyle ens joypad ind i væggen talrige gange, når man bliver dræbt af den samme boss for 50. gang. Men er du til den slags smerte, er Dark Souls III helt sikkert noget for dig, når det udkommer mod midten af april. Dark Souls III skulle i øvrigt være det sidste spil i serien.


Xboxlife Share!

I april får du fire gratis spil med Games with Gold. Til Xbox One får du i hele april The Wolf Among Us fra Telltale Games og fra 16. april og til 15. maj kan du gratis hente Sunset Overdrive. På Xbox 360 får du fra 1. april og til og med 15. april rumgyseren Dead Space og fra 16. april til og med 30. april kan du gratis hente Saints Row IV. Bemærk, at disse Xbox 360 spil også virker på din Xbox One.

Glem heller ikke at holde øje med disse i april:
Organic Panic (1. april, Xbox One)
WRC 5 eSport Edition (1. april, Xbox One)
Super Robo Mouse (7. april, Xbox One)
Letter Quest: Grimm’s Journey Remastered (8. april, Xbox One)
Rugby Challenge 3 (22. april, Xbox One)
King’s Quest – Chapter 3: Once Upon a Climb (26. april, Xbox One)

Du kan altid følge udgivelsesdatoerne på Xbox One-spil på Xboxlifes Xbox One udgivelsesliste, som opdateres dagligt.
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support