Godt nyt til Dying Light fans

Skrevet af: Thor Vive - 7. december 2015 - kl. 21:46
Del denne artikel:
4 5

Udvikleren af Zombiespillet Dying Light, har løftet sløret for en ny opdateret udgave af spillet, som indeholder alt tidligere indhold og en række forbedringer. Samtidig er der kommet en officiel udgivelsesdato på The Following udvidelsen.

Til februar udkommer der en "Enhancements-opdatering" til Dying Light. Opdateringen byder blandt andet på forbedret grafik, lyd, bedre AI hos modstanderene, nye parkour bevægelser, en ny "Nightmare" sværhedsgrad og meget andet. Ejer man allerede Dying Light, så vil dette indhold være ganske gratis.

I samme håndvending har de også annonceret den kommende udgivelse af Dying Light: The Following - Enhanced Edition. Den nye og forbedrede udgave af spillet, vil indeholde Dying Light, enhancements opdateringen, alt tidligere udgivet indhold, sæsonpas og en masse andre lækre ting. Som navnet antyder, så vil indholdspakken "The Following", som blandt andet indeholder et nyt stort kort og muligheden for at anvende køretøjer, selvfølgelig også være inkluderet.

Techland lover, at man får meget mere, end hvad man er vant til fra andre "Game of the Year" udgivelser, når både opdateringen, "The Following" og den nye udgave af spillet udkommer den 9. februar 2016, til Xbox One, PlayStation 4 og PC.

Se den officielle annonceringstrailer herunder:
Log ind og stem
5
Der er 5 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.