Første del af Zombrex: Dead Rising Sun ude nu

Skrevet af: Jakob Helms Andreasen - 4. august 2010 - kl. 20:40
Del denne artikel:
6 0

Zombrex: Dead Rising Sun, filmen baseret på Dead Rising spilserien, har set dagens lys på Xbox Live.

Zombrex: Dead Rising Sun, filmen baseret på Dead Rising spilserien, har set dagens lys på Xbox Live.

Som et led i en marketing-kampagne for Dead Rising 2 har Keiji Inafune, manden bag Dead Rising serien, lavet en fuldtids-film, i form af Zombrex: Dead Rising Sun.

Filmen følger den paralyserede dreng George og hans storebror Shin, der er nødt til at bevæge sig igennem deres zombie-fyldte hjemby, i håb om at de kan opholde sig i et såkaldt "Safehouse", i ly for zombierne. Alle safehousesne i lokalområdet er dog allerede fyldte, så George og Shin bryder ind i et indkøbscenter, for at søge ly. De er dog ikke alene i centeret...

Keiji Inafune har siden han var studerende været fan af B-gyserfilm, som dengang optog meget af hans fritid. Han har siden da drømt om selv at lave sin egen B-gyserfilm, hvilket er sket her med Zombrex: Dead Rising Sun. Om filmen er vellykket kan I selv få lov til at bedømme, ved at hente Episode 1, lige her, ganske gratis, ligesom resten af episoderne.

Filmen er delt op i otte dele, og de første tre dele kan hentes i dag - del 4 og fem udkommer på næste onsdag, del 6 og syv kan hentes d. 18. august, mens serien kulminerer på månedens sidste onsdag - nemlig d. 25.

Skulle man have lyst til at erhverve sig filmen i fysisk form, så følger den også med i Dead Rising 2: Zombrex Edition, som udkommer herhjemme den første oktober.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support