Forza: Vinderen blev fundet!

Skrevet af: Morten Skou - 30. oktober 2005 - kl. 14:23
Del denne artikel:
16 0

Efter nogle meget tætte løb, så lykkedes det på sidste løbsbane at finde den heldige vinder af vores Forza turnering. Læs mere indenfor.

Ved starten af sidste løbsdag var der blot 4 deltagere tilbage i turneringen. Disse 4 skulle nu dyste om den eftertragtede 1. plads som åbnede op for de lækreste præmier i turneringen - nemlig et Surround sound anlæg fra Creative, og ikke mindst et lækkert sæt HQ2300D høretelefoner med Surround som ligeledes er fra Creative.

Efter de 2 første løb, var stillingen imellem Zarfax og FoXyL4ToR lige, og spændingen i det 3 og afgørende løb, som naturligvis foregik på Nürnberg ringen, var derfor på sit højeste.

Når alt kom til alt, så kørte FoXyL4ToR hurtigere end sin tætteste konkurrent, og selv om der under hele løbet var tæt ræs imellem de 2 førende kørere, så måtte Zarfax se sig slået og dermed overladt til 2. pladsen i vores turnering.

Dette betyder at FoXyL4ToR Dk får en plads i vores "Hall of Fame", stort tillykke her fra.

Men alt er ikke ovre endnu...
Vi mangler nemlig stadigvæk at finde den heldige vinder af vores "Flotteste bil" konkurrence, og den skal i brugere hjælpe os med. Det er nemlig op til jer brugere at stemme på hvilken bil i syntes er den flotteste.

Præmierne ser ud som følger:
1. præmie : 1 x GD 580 konsolspeakers + Webcam Live! + HQ2300D
2. præmie : Webcam Live! + HQ2300D
3. præmie : HQ2300D

Derudover så får 1-3 pladsen ligeledes et eksemplar af Xbox spillet "Conker", og matchende T-shirts. Alle deltagere modtager desuden en "Xbox Live Keyhanger" og en Xbox Live Arcade dvd.

Til højre ses den bil som FoXyL4Tor brugte til at ræse fra sine modstandere i sidste løb.