Flere Grand Theft Auto V detaljer

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 9. november 2012 - kl. 08:04
Del denne artikel:
25 0

Det amerikanske magasin Game Informer, har i deres nyeste nummer en 18 siders lang feature om Grand Theft Auto V og her er nogle af de vigtigste detaljer.

Som vi kunne fortælle i aftes, vil Grand Theft Auto V indeholde hele tre hovedpersoner, Michael, Trevor og Franklin. Når man ikke er på missioner, kan man frit skifte mellem de tre hovedpersoner og i nogle missioner vil måske to af de tre hovedpersoner være på mission sammen og her vil man kunne skifte mellem de to, der er af sted. Måske lægges der her op til co-op gameplay fra Rockstars side?

De tre hovedpersoner beskrives således:

Michael er en pensioneret bankrøver tidligt i 40’erne, der bor i det fine Rockford Hills, sammen med hans trophy wife, hans umulige teenagedatter og hans 20 årige søn. Han er i vidnebeskyttelsesprogram, men lever stadig godt på grund af en utraditionel aftale med FIB. Alligevel er han ved at løbe tør for penge, hovedsagligt på grund af hans kones vilde shoppingture, så, helt uundgåeligt, vender han tilbage til livet som kriminel.

Trevor er junkie og tidligere militær pilot og med hang til raserianfald. Han bor i Blaine County, et område bestående af ørken fyldt med bikere og junkier. Han er gammel ven med Michael og han er straks med på den, når Michael vender tilbage til livet som kriminel.

Franklin er midt i 20’erne og noget af en hustler. Han arbejder for en armensk brugtvognsforhandler som repo man – en fyr brugtvognsforhandleren sender ud, hvis kunderne ikke betaler det de skylder. Han bor i Vespucci Beach og drømmer om at komme til tops. Han kommer i kontakt med Michael, efter at have forsøg at snyde ham.

Disse tre hovedpersoner bliver de bærende personer i Grand Theft Auto V og det er formentlig de tre der er afbilledet på Game Informers nyeste forside, som du kan se nederst på siden. Rockstar har desuden nævnt, at velkendte ansigter fra Grand Theft Auto 4 og Episodes from Liberty City måske vil dukke op rundt omkring i spillet.

Når man ikke lige er på missioner, kan man rende rundt i den store verden og f.eks. dykke, springe i faldskærm, spille tennis og golf, dyrke yoga, triatlon og suse rundt på jetski.

Selve spilområdet bliver større end Red Dead Redemption, Grand Theft Auto: San Andreas og Grand Theft Auto IV – til sammen. Hovedbyen hedder Los Santos, men området indeholder også ørken, militærbaser og hav, som man kan dykke i. Det er dermed det største spil Rockstar nogensinde har lavet.

Vi holder øje med flere detaljer om Grand Theft Auto V i de kommende måneder og bringer dem så snart de lander i vores mailbox.

Grand Theft Auto V udkommer til Xbox 360 og Playstation 3 til foråret 2013.

Xboxlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support