Fight Night Round 3 demo oppe på Marketplace

Skrevet af: Anders Pedersen (Anastacio) - 4. januar 2006 - kl. 23:25
Del denne artikel:
40 0

Vi rapporterede for et stykke tid siden om forside atleten til EA Sports\' Fight Night Round 3. Electronic Arts har nu meddelt os, at en demo også er på vej.

Vi rapporterede for et stykke tid siden om forside atleten til EA Sports' Fight Night Round 3. Electronic Arts har nu meddelt os, at en demo også er på vej.

Det kommer som overraskende nyt, og det ser ud til Microsoft endelig får lidt gang i Marketplace. For ikke så lang tid siden udsendte de en Condemned og QuakeIV demo samt en masse nye gamertiles. Nu skulle en Fight Night Round 3 demo så være at finde på Marketplace i USA her til aften.

Men hvis du bor her i Danmark må du vente lidt endnu, for demoen skulle meget gerne komme op på vores Marketplace engang efter midnat.

Fight Night Round 3 står til udgivelse i Februar måned til alle formater.

Opdatering 5. Januar 2006
Som vi skrev igår havde Electronic Arts fortalt os at en demo af Fight Night Round 3 ville komme op i løbet af natten til idag, og det holdte stik. I nat kunne alle danskere downloade den 468MB store demo af det kommende boksespil, hvor du kan vælge mellem to boksere og spille flere runder. Det er en holdbar demo, omen noget nem for nogle så vil der stadig kunne findes flere timers underholdning i demoen for dem der ikke kan vente.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support